Incident teribil la Morteni în Dâmbovița. Un tânăr șofer a accidental mortal un pieton, în vârstă de 40 de ani, și a fugit de la locul accidentului. Polițiștii l-au găsit după aproape 30 de minute și au avut surpriza să constate că tânărul șofer era băut bine.

Accidentul s-a produs pe raza localității Morteni, din Dâmbovița, chiar după ce se terminase un obicei specific acestei perioade a anului, „Geavrelele” (foto), un obicei ce adună laolaltă, în fiecare an, pe 6 ianuarie, de Bobotează, toată suflarea satului.

Tânărul șofer, de fel din localitatea Morteni, conform primelor informații, a acroșat mortal, cu autoturismul pe care îl conducea, un bărbat. Șoferul, în vârstă de 32 de ani, a părăsit locul accidentului dar a fost identificat destul de repede de polițiști, în Morteni, după aproximativ 30 de minute.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată de aparat fiind de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto se află în custodia poliției și va fi reținut, fiind cercetat pentru ucidere din culpă,părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției și lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

Articolul precedentAccident pe DN 72, provocat de un șofer care circula pe contrasens
Articolul următorSkatepark, transport public, educație și drumuri – interesele Primăriei Târgoviște pentru 2019