Chindia Târgoviște se pregătește pentru al doilea meci din acest sezon. Luni, 26 iulie, de la ora 18.30, roș-albaștrii întâlnesc pe Sepsi Sfântu Gheorghe, pe stadionul “Gloria” din Buzău. Acesta va fi primul joc în care târgoviștenii vor fi organizatori în noua stagiune.

Chindia a pus în vânzare online, începând de ieri, biletele pentru disputa cu Sepsi, de la începutul săptămânii viitoare, potrivit unei informări a clubului.

Prețul unui bilet la Tribuna I sau a II-a va costa 15 lei.

“AFC Chindia Târgoviște pune în vânzare bilete pentru meciul cu Sepsi OSK, din etapa a doua a campionatului Ligii I, programat luni, 26 iulie (ora 18.30) la Buzău, pe stadionul Gloria.

Prețuri bilete:

Tribuna I: 15 lei

Tribuna a II-a: 15 lei

Biletele se pot achiziționa online, accesând link-ul de mai jos:

https://www.myticket.ro/…/afc-chindia-targoviste-sepsi…

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, emis de Federația Română de Fotbal (FRF) și actualizat pe 14 iulie 2021, la meciuri pot asista spectatori ocupând până la 50% din capacitatea stadionului.

Pe stadionul din Buzău vor avea acces:

– Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

– Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

– Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

Copiii peste 12 ani au același regim precum persoanele enumerate mai sus.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una din cele trei categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul de acces”, se arată într-o informare a clubului târgoviștean.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCrește numărul cazurilor de CoVid-19: 102 persoane infectate în ultimele 24 de ore! Sunt înregistrate și două decese
Articolul următorÎn ciuda inundațiilor, Corneliu Ștefan anunță desfășurarea în bune condiții a Festivalului Peștera Padina