Ești cetățean al Uniunii Europene și ai 18 ani? DiscoverEU, acțiune inițiată de Parlamentul European, îți oferă șansa de a merge într-o călătorie care îți va permite să experimentezi libertatea de circulație în UE.
În plus, DiscoverEU îți permite să îți dezvolți competențe utile pentru viitor, cum ar fi independența, încrederea și deschiderea către alte culturi.
Ministerul Tineretului și Sportului,impreună cu DiscoverEU, vă informează că o nouă cerere de candidaturi pentru permisele de călătorie urmează să fie lansată de Comisia Europeană.
Înscrierile următoare vor începe joi, 7 noiembrie 2019, ora 12:00 (CET) și se vor încheia joi, 28 noiembrie 2019, ora 12:00 (CET). În ziua Z va apărea pe pagina web https://europa.eu/youth/discovereu_ro butonul „Înscrie-te acum”!
Candidații trebuie să indeplinească următoarele condiții:
•   să aibă 18 ani la data de 31 decembrie 2019;
•   să dețină cetățenia uneia din țările care fac parte din Uniunea Europeană;
•  să completeze corect formularul de înscriere online (https://europa.eu/youth/discovereu_ro ), indicând numărul cărții de identitate sau al pașaportului.
Candidații selectați pot călători, în special cu trenul, pe o perioadă de cel puțin o zi și cel mult 30 de zile, între 1 aprilie 2020 și 31 octombrie 2020.
Persoanele cu handicap sau alte probleme de sănătate vor primi asistență și sprijin.
Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK 
Articolul precedentArtic angajează pentru fabrica de mașini de spălat de la Ulmi
Articolul următorUn fost primar dâmbovițean găsit decedat, de către familie