Sportivele de la secția de volei a CSM Târgoviște au mers în școlile din Municipiul Târgoviște, în căutare de suporteri. Elevii au primit inivitații la proxima partidă a voleibalistelor târgoviștene, confruntarea cu Știința Bacău, din campionat, din data de 2 martie.

Cum CSM Târgoviște (echipa de volei femini) nu a mai disputat o partidă oficială, pe teren propriu, din data de 26 ianuarie 2019, iar audiențele de jocurile echipei de baschet a clubului au scăzut simțitor, clubul a demarat o campanie de atragere a suporterilor la meciurile echipelor clubului.

Componentele echipei de volei feminin a CSM Târgoviște s-au deplasat în șapte unități școlare din oraș, pentru a înmâna micuților inivitații la următorul meci al echipei, confruntarea cu Știința Bacău, din 2 martie, de pe teren propriu, din cadrul etapei a XVI-a a Diviziei A1 de volei feminin.

Conform site-ului oficial al clubului (www.csmtargoviste.ro) Valerijan Luka, antrenorul echipei de volei, a declarat:

„Voleiul este un sport frumos, iar copiii trebuie atraşi către săli. Ne-am gândit să mergem în şcoli pentru a-i chema pe copii să vadă un meci cu miză. Când asişti la o asemenea confruntare, realizezi cât de frumos este sportul de performanţă. Suntem siguri că printre cei cărora le-am dat astăzi invitaţii se numără viitori campioni”.

Meciul CSM Târgoviște- Știința Bacău va avea loc sâmbătă, 2 martie, cu începere de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Târgoviște, iar intrarea este liberă.

foto articolwww.csm targoviste.ro

Articolul precedent28 februarie- „Ziua protecției civile”-„Ziua porților deschise”, la ISU Dâmbovița
Articolul următorPrins după patru luni, după ce, într-o altercație, a provocat decesul uni bărbat de 46 de ani