Campionatul național de off-road ajunge la Târgoviște și în 2019. În perioada 31 octombrie – 3 noiembrie va avea loc cea de-a VII-a etapă de anul acesta a competiției naționale, anunță organizatorii competiției.

Etapa a VII-a a Campionatului National se va desfășura în perioada 31 Octombrie – 3 Noiembrie, în Târgoviște.Vor fi trasee inedite care vor pune la încercare abilitățile de pilotaj și cele de navigare ale participanților, pentru toate clasele sportive: Standard A, B și C, Open și SSV, Extrem cât și pentru cele două clase Promo și Hobby. Traseele vor avea între 60 și 110 km lungime, diferențiat ca dificultate, în fiecare zi din cele două de Trophy, ale etapei de Off Road desfășurate la Târgoviște.

FotoOff-Road 2019, România

Startul oficial al competiției va avea loc vineri dimineață (1 Noiembrie) începând cu ora 9.00, din Târgoviște. Ruta concursului pentru primele două zile va fi pe raza comunelor Șotânga, Vulcana Pandele, Vulcana Băi și Vulcana de Sus. Startul în concurs va fi din comuna Șotânga.

Trialul va avea loc duminică, 3 noiembrie, începând cu ora 10.00.  Trialul urban este o probă spectaculoasă ce poate fi urmărită live de spectatori, anunță organizatorii.

Articolul precedentFotbal feminin: CSȘ Târgoviște clachează, pe teren propriu,în fața celor de la Odorhei
Articolul următorȘoferii nu îi respectă pe pietoni. Peste 1.000 de sancțiuni date de polițiști pentru neacordare de prioritate