Intervenție mai puțin obișnuită pentru pompierii de la ISU Dâmbovița. O căprioară rănită, în urma unui accident de circulație, aflată pe margine unui drum județean, a fost salvată de pompieri.

Imagine

A fost o alertă mai puțin obișnuită la pompieri, în cursul serii de 10 decembrie 2019.. Detașamentul Moreni al celor de la ISU Dâmbovița, a fost solicitat să intervină pentru salvarea unei căprioare rănite, aflate pe marginea drumului, pe DJ 720, pe raza localității Gura Ocniței.

Imagine

La fața locului a fost deplasată de urgență o autospecială cu apă și spumă(ASAS) și o autospecială de primă intervenție(APIC).

Cei șase pompieri, prezenți la locul în care pe marginea drumului agoniza căprioara, cel mai probabil lovită de o mașină, au procedat rapid la protejarea căprioarei și transportul acesteia la Grădina Zoologică din Târgoviște.

Animalul se află acum în stare stabilă,iar personalul medical de Grădina Zoologică din Târgoviște dă asigurări că animalul se va însănătoși, lucru ce a fost posibil doar datorită intervenției rapide a celor de la ISU Dâmbovița.

Articolul precedentMoș Nicolae înlocuit de Alaiul Colindelor, în Dâmbovița
Articolul următorTânăr de 19 ani reținut de polițiștii dâmbovițeni, pentru furt calificat