Un puternic incendiu a izbucnit în seara zilei de 8 aprilie, la o casă din localitatea dâmbovițeană Tătărani. Incendiul a mistuit o bună parte din locuință și peste 1000 de kg d lemn de foc, depozitate în incinta unei anexe. Nu au fost victime, dar pompierii au ajuns la concluzia că incendiul a fost provocat intenționat. Deocamdată nu se știu motivele.

Imagine

Incendiul a izbucnit în jurul orei 21.00 la o casă și o anexă a acesteia din localitatea Tătărani. De două ore de luptă cu flăcarile a fost nevoie pentru a reuși stingerea flăcărilor, de către pompierii de la Garda Voinești, a ISU Dâmbovița.

Conform acestora, în incendiu au fost mistuite atât acoperișul casei cât și al unei anexe, pe o suprafață totală de 100 de mp, deasemnea obiecte de mobilier, articole de îmbrăcăminte și materiale textile din interiorul, locuinței, s-au făcut scrum.

Aproximativ 1000 de kg de lemne au ars în incendiu, acestea fiind depozitatea în pătulul anexei gospodărești.

Conform celor de la ISU:” În urma cercetărilor de la fața locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza folosirii intenționate a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul.”

Articolul precedent163 de sancțiuni contravenționale în Dâmbovița,în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare
Articolul următorEdilul șef al comunei dâmbovițene Produlești confimă primul caz de coronavirus, din localitate