Seara trecută a fost una de coșmar pentru o familie din satul Toculești, comuna Vulcana Pandele!

Casa în care locuiau le-a fost cuprinsă de flăcări puternice. Acoperișul casei a ars pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, potrivit ISU Dâmbovița. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

„Intervenție în cazul unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Vulcana Pandele. La locul incendiului, pompierii au constatat că acesta se manifestă la acoperișul casei pe o suprafață de circa 200 metri pătrați. Incendiul a fost localizat în scurt timp de pompieri și s-a acționat pentru lichidarea acestuia”, au transmis pompierii dâmbovițeni.

Pentru stingerea flăcărilor au acționat pompierii Detașamentului Pucioasa, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, dar și pompierii Gărzii Fieni, care au intervenit cu o autospecială de stingere.

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentMarius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, împlinește 64 de ani – mesajul președintelui FRJ, Cozmin Gușă
Articolul următorDâmbovița. Accident rutier grav pe DN71, la Bălteni. A fost solicitat elicopterul SMURD. Victimele transportate la spitale din București și Târgoviște