Un tânăr ofițer de la Direcția de Investigații Economice, din cadrul IPJ Dâmbovița, a fost testat pozit pentru infecția cu coronavirus. Polițistul este internat la spitalul din Târgoviște, iar DSP Dâmbovița efectuează o anchetă epidemiologică în acest caz.

Conform unor surse medicale, citate de cotidianul local gazetadambovitei.ro, un tânăr polițist din cadrul IPJ Dâmbovița a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus. Se pare că tânarul a prezentat simptome specifice bolii și a fost internat, ulterior acesta fiind testat pentru COVID-19, iar rezultatul a fost pozitiv.

Bărbatul este internat la secția de Boli Ifecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, adică locul unde sunt internați mulți dintre pacienții cu coronavirus din județul Dâmbovița.

Conform sursei citate, soția ofițerului de poliție lucreaza de asemenea într-o instituție publică, intrând, prin natura meseriei, în contact cu multe persoane. Atât în cazul familiei ofițerului cât și la locul de muncă al acestuia se desfășoară o anchetă epidemiologică de amploare, de către DSP Dâmbovița, pentru identificarea posibililor contacți ai acestuia, persoane ce ar fi putut fi infectate cu coronavirus.

Articolul precedentAbator de păsări din Crevedia amendat de DSP Dâmbovița, după ce două muncitoare vietnameze s-au infectat cu coronavirus
Articolul următorAccident spectaculos pe DN 72, la Nisipuri. Un tir a intrat în plin în două autoturisme