Un tânăr ofițer de la Direcția de Investigații Economice, din cadrul IPJ Dâmbovița, a fost testat pozit pentru infecția cu coronavirus. Polițistul este internat la spitalul din Târgoviște, iar DSP Dâmbovița efectuează o anchetă epidemiologică în acest caz.

Conform unor surse medicale, citate de cotidianul local gazetadambovitei.ro, un tânăr polițist din cadrul IPJ Dâmbovița a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus. Se pare că tânarul a prezentat simptome specifice bolii și a fost internat, ulterior acesta fiind testat pentru COVID-19, iar rezultatul a fost pozitiv.

Bărbatul este internat la secția de Boli Ifecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, adică locul unde sunt internați mulți dintre pacienții cu coronavirus din județul Dâmbovița.

Conform sursei citate, soția ofițerului de poliție lucreaza de asemenea într-o instituție publică, intrând, prin natura meseriei, în contact cu multe persoane. Atât în cazul familiei ofițerului cât și la locul de muncă al acestuia se desfășoară o anchetă epidemiologică de amploare, de către DSP Dâmbovița, pentru identificarea posibililor contacți ai acestuia, persoane ce ar fi putut fi infectate cu coronavirus.