Coronavirusul a ajuns și în secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște. Conform unor surse medicale, se pare că este vorba deja de trei cazuri confirmate,între acestea fiind un medic.

Conform surselor, la secția de Psihiatrie a a SJUT, aflată în Târgoviste (strada Laminorului) sunt, la momentul actual, 20 mai 2020, confirmate trei cazuri de coronavirus. Se pare că virusul a fost adus de un bărbat ce a fost internat în urmă cu doar câteva zile. Ulterior acesta a prezentat simptome specifice COVID 19 si a fost testat, rezultaul fiind pozitiv.

În urma anchetei epidemiologice și a testării personalului, dar și a pacientilor internați în unitatea medicală, a fost confirmat un alt caz. Este vorba de un medic din cadrul spitalului, ce a intrat în contact cu pacientul infectat. Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița nu a anunțat momentan nimic despre situația de la această unitate medicală, dar conform surselor este o ancheta epidemilologică în desfășurare.

Anterior, o altă persoana din această unitate medicală, paznicul unității, fusese confirmată cu coronavirus.

Articolul precedentPeste 13.500 de dâmbovițeni în șomaj tehnic, în luna aprilie. 21,5 milioane de lei plătiți de stat
Articolul următorGrup electrogen nou la Spitalul din Târgoviște. În caz de avarie, ventilatoarele pentru pacienții cu COVID 19 vor putea funcționa