Continuă să apară noi localități, din Dâmbovița, unde sunt confirmate cazuri de coronavirus. Și la Potlogi sunt deja două cazuri. Primarul localității a confirmat deja acest lucru.

La Potlogi, primarul, Nicolae Catrina, confimase încă din data de 5 mai existența unui caz de coronavirus,în cadrul unui interviu acordat unei televiziuni centrale. În data de 6 mai edilul a confirmat și existența celui de-al doilea caz.

Sursa foto(colaj)- facebook, Primăria Potlogi

Se pare că este vorba de doi bărbați, din satele Românești și Potlogi. Ambii au fost deja izolati la spital, după ce au fost confirmati ca fiind infectati cu coronavirus. Directia de Sănătate Publică Dâmbovița are în desfăsurarea o anchetă epidemiologica în localitate, pentru a identifica persoanele ce ar fi putut intra în contact cu cei doi barbati infectati cu coronavirus.

Cele două cazuri sunt primele confirmate din comuna Potlogi. În ultimele zile, din ce in ce mai multe localitati din Dâmbovița confirma existența unor pacienti ce sunt infectați cu coronavirus. Văleni, Produlești, Tărtășești fiind doar câteva dintre acestea. În judetul Dâmbovița sunt confimate 122 de cazuri de coronavirus până în data de 5 mai 2020, fiind înregistrate deasemnea si 7 decese din cauza COVID 19.

Articolul precedentCoronavirusul a ajuns și în una dintre cele mai izolate comunități din Dâmbovița, la Văleni
Articolul următor270 de cazuri noi de infectare cu coronavirus. Niciun caz nou în Dâmbovița (121 total)