Un bătrân de 82 de ani, din comuna dâmbovițeană Malul cu Flori, a decis să își pună capăt zilelor. Bătrânul se lupta de ceva timp cu mai multe boli, printre care un cancer la prostată și diabet. Rudele cred că acesta a și fost motivul gestului său. El a fost găsit de fiica sa, într-o magazie, ea fiind cea care a sunat la 112. Medicii nu au mai reușit să facă nimic pentru bătrân.
Bătrânul se lupta de ceva timp cu mai multe boli, printre care un cancer la prostată și diabet. Boala, cred rudele, a fost o povară prea grea ăentru bărbat, care a decis să își pună capăt zilelor.
„A mai avut două tentative și cred că intenționat a așteptat astăzi să plec de acasă. Nu și-a luat nici pastilele și nici nu a mâncat. El avea mesele stricte. Cred că a premeditat chestia asta. Culmea e că astăzi a fost și fratele meu aici cu soția. A venit, au vorbit, s-a comportat normal. Nu avea nicio supărare. Adică era bolnav, avea un cancer de prostată, diabet, hipertensiune, boli ale bătrâneții. A mai avut două tentative”, a povestit fiica bătrânului.
Nu este prima dată când bătrânul încearcă să-și pună capăt zilelor. A mai avut două tentative in trecut și mai mereu zicea că are de gând să își încheie socotelile cu viața.
Toată lumea îl știe ca fiind un om bun, liniștit și mai ales ca un meseriaș iscusit. Omul a lucrat o viață întreagă ca tâmplar și, din ce zice lumea, unul chiar priceput. Nimeni nu reușește să își explice gestul, mai ales la vârsta acestuia.
Bătrânul suferea, de ceva timp, de un cancer la prostată, însă mai avea și alte boli specifice varstei, care, probabil, îl măcinau.
Articolul precedentObligațiile angajatorilor în perioadele caniculare
Articolul următorPrimul avertisment în privința căldurii ridicate, venit, în acest an, din partea medicilor