Antrenorul formaţiei Chindia Târgovişte, Viorel Moldovan, a comparat echipa FC Voluntari cu un bivol rănit. După a treia victorie la rând şi al patrulea meci consecutiv fără înfrângere, Moldovan se gândeşte la play-off-ul Ligii I.
Chindia a învins Voluntariul printr-un autogol, iar târgoviștenii sunt în mare formă, în timp ce ilfovenii au 7 eșecuri la rând.
„Era important pentru noi să luăm cele 3 puncte. Ştiam că vom avea în faţă o echipă rănită, le-am şi spus la şedinţa tehnică: Voluntari e ca un bivol rănit, aveau nevoie disperată de puncte, noi trebuia să profităm de această problemă a lor. Ştiam că vor juca şi ne vor pune probleme. Le-am spus băieţilor: trebuie să profităm de aceste probleme, să îngenunchem acest bivol şi să ne înfruptăm din el. Am reuşit acest lucru. Felicit băieţii pentru că, din punct de vedere defensiv, au fost senzaţionali. Într-adevăr, au fost anumite momente în care poate ne-au destabilizat, dar le-am gestionat. De 4 meciuri nu primim gol şi asta e satisfacţia mea cea mai mare. Dacă reuşeam să facem break şi să închidem la 2-0, cred că şi ei cădeau, dar au mai sperat şi ei până la final. Oricum, jos pălăria, sunt mândru de aceşti băieţi pe care îi antrenez” a spus, entuziasmat, Viorel Moldovan, citat de digisport.ro.
Chindia a ajuns la 3 victorii la rând și nu a mai primit gol în ultimele 4 etape.
În clasament, Chindia a acumulat 15 puncte şi a urcat de pe locul 11 pe 9, depăşind la golaveraj FCSB, locul 10, şi pe Dinamo, locul 11, cu 14 puncte. Târgoviştenii sunt la egalitate de puncte cu Sepsi, locul 7, şi Astra, locul 8.
FC Voluntari rămâne pe ultimul loc, 14, cu cinci puncte.
Articolul precedent488 de locuri de muncă disponibile săptămâna aceasta
Articolul următorChindia Târgoviște a trecut peste echipa lui Vintilă în clasament. Meciul cu FCSB, etapa viitoare