Pentru a doua oară, pe parcursul a 24 de ore, pe teritoriul județului Dâmbovița un tractor este implicat într-un accident spectaculos. Un autoturism a intrat în coliziune cu un tractor ce avea atașată o remorcă semnalizată necorespunzător, la Lungulețu, în patria cartofului și a verzei.

Incidentul s-a produs pe DN 7, la orele serii și, din primele cercetări, efectuate la fața locului, de polițiștii de la IPJ Dâmbovița, reiese că tractorul cu remorcă nesemnalizată se afla parcat la marginea drumului, în momentul în care s-a produs impactul.

Conducătoarea autoturismului a fost accidentată ușor, la prima vedere, și a fost transportată la spital. Cu siguranță aceasta va fi, având în vedere condiția autoturismului după impact, cea mai scumpă „achiziție de varză” din 2018. Mai multe legume (vezi foto), au rămas blocate în blocul motor al autoturismului avariat, sugerând că impactul a fost cu adevărat violent.

Zona Lungulețu din Dâmbovița este bine cunoscută, la nivel național, pentru producțiile record de cartofi și varză, practic toate câmpurile din zonă fiind cultivate de localnici doar cu aceste legume, în culturi alternative.

Articolul precedentVideo| A. Stoenescu crede în CSM Târgoviște. „Apărare bună, în primul rând”,asta vrea baschetbalista,contra campioanelor de la Sepsi Sf.Gheorghe
Articolul următorGest umanitar al pompierilor dâmbovițeni. Au ajutat la refacerea unei case mistuită de flăcări.