Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi seara, atenţionări cod galben de ceaţă şi polei pentru şase judeţe şi pentru municipiul Bucureşti, vizibilitatea fiind redusă local sub 200 de metri.

Potrivit ANM, sunt vizate de atenaţionare judeţele Arad, Bihor, Timiş, Argeş, Dâmboviţa, Ilfov şi municipiul Bucureşti. În zonele aflate sub atenţionare sunt condiţii de formare a poleiului. Codul a fost valabil joi, până la ora 23.00.
De asemenea, în localităţi din judeţele Argeş şi Dâmboviţa se va semnala ceaţă care determină vizibilitate redusă, local sub 200 m şi izolat sub 50 m, iar izolat vor fi condiţii de polei.
Revin ninsorile
Pe parcursul nopţii, vor cădea ninsori şi lapoviţă în cea mai mare parte a ţării. Fenomenele vor apărea doar izolat în Moldova şi în Dobrogea. Minimele vor avea valori între minus 7 grade în depresiuni şi un grad cu plus în vestul ţării.
Ninsorile slabe şi lapoviţa vor fi prezente şi pe timpul zilei în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, şi mai puţin în rest.
Maximele nu se vor modifica în perioada următoare, dar noaptea, în depresiuni va fi ger.
Vineri doar ceaţa va crea unele probleme în sud-vest şi în sud. Seara, fulgii de zăpadă vor reveni în regiunile sudice, vestice şi centrale. La început de weekend, atmosfera de iarnă va cuprinde cea mai mare parte a ţării.
Articolul precedentFoto| Trei răniți în urma unei coliziuni între două autoturisme
Articolul următorServiciul de Ambulanță Dâmbovița va primi 7 autospeciale noi