Chindia s-a impus greu, cu 1-0, în etapa cu numărul 30 din liga secundă de fotbal, în fața celor de la ACS Poli Timișoara.Târgoviștenii revin pe locul doi în clasament ,loc ce la finalul campionatului aisgură promovarea în prima ligă de fotbal.

Sursa fotofacebook, FC Chindia Târgoviște

Partida ce a avut loc la Târgoviște, pe stadionul „Eugen Popescu”, a opus două ehipe cu obiective diferite, Chindia candidată certă la promovarea în prima ligă, la finalul campionatului, și ACS Poli Timișoara, o echipă ce se luptă să evite retrogradarea. Cu toate acestea, partida a fost una echilibrată. Iată cele două echipe:

Chindia: Aioani – Martac, Bg. Şandru, Leca, D. Panait – Neguţ, D. Novac, Liv. Mihai, Andr. Şerban – D. Florea, Cherchez (cpt.)
Rezerve: Ius. Popescu – Val. Alexandru, C. Dinu, A. Mihaiu, D. Dumitraşcu, Raţă, Neicuţescu
Antrenor: Viorel Moldovan

ACS Poli: D. Moldovan – Ţîgîrlaş, Paramatti (cpt.), Uyi, Vl. Olteanu – D. Munteanu, Calugher – Bădăuţă,Buzan, Ant. Manolache – Sidorenco
Rezerve: Began – Bilia, Ghidurea, L. Oprea, Golda, Chemin, Stere
Antrenor: Valeriu Răchită

Într-un meci în care Chindia a dominat, iar jucătorii gazdelor au cerut în mai multe rînduri pennalty, soarta meciului a fost decisă chiar dintr-o lovitură de pedeapsă. Unicul gol al partidei a fost marcat de căpitanul gazdelor, Cristi Cherchez (min.18).

Chindia Târgoviște- ACS Poli Timișoara 1-0 (1-0)

La încheirea etapei cu numărul 30, din liga a II-a, Chindia acumulează 66 de puncte, cu patru mai puțin decât liderul Clinceni (70 de puncte) dar cu trei puncte mai mult decțt cea de-a treia clasată U Cluj (63 de puncte).

În etapa cu numărul 31 chindia Târgoviște evoluează în deplasare, pe terenul celor de la UTA Arad, în data de 20 aprilie.

Articolul precedentPrefectura Dâmbovița spune că transportul buletinelor de vot se va face în condiții de siguranță
Articolul următorCuplul Sorana Cîrstea-Andreea Mitu a câștigat turneul de tenis de la Lugano