În ultima etapă a ligii a doua Chindia Târgoviște s-a impus, la Petroșani, pe terenul celor de la Energeticianul. Cu această victorie, băieții lui Viorel Moldovan termină campionatul pe primul loc și sunt declarați campioni ai ligii secunde.

Cu o promovare asigurată, încă din penultima etapă, Chindia Târgoviște s-a deplasat la Petroșani doar cu gândul de a obține și matematic titlul de campioană, pentru acest lucru având nevoie de o victorie. Iată cele două formații:

Energeticianul: T. Axinte (Vic. Buga 46′) – Gunie, Misăraş, M. Ioniţă, Andr. Dragu, R. Enache, Vl. Tudorache (Cioiu 40′), Gîrbiţă, Rob. Petre, C. Ionică (cpt.), Vl. Rusu (Al. Popescu 56′)
Rezerve neutilizate: – R. Sandu, Ad. Voicu, Maxin, Guiti
Antrenor: Viorel Tănase

Chindia: Aioani – Acasandrei, Martac, Bg. Şandru, D. Florea (Cr. Neguţ 64′), D. Dumitraşcu, Cherchez (cpt.)(Val. Alexandru 67′), Neicuţescu, Raţă, D. Novac, A. Mihaiu (Andr. Şerban 79′)
Rezerve neutilizate: Ius. Popescu – D. Panait, Vătavu, Crinel Stoica
Antrenor: Viorel Moldovan

Cum Energeticianul era deja retrogradată în liga a a III-a, Chindia nu a întâmpinat prea  multe probleme. Cristi Cherchez a reușit să deschidă scorul (min. 18) rezultat cu care s-a încheiat prima repriză. În debutul părții secunde Mihai Neicuțescu (min. 55) a mărit avantajul târgoviștenilor.

Rezultat final:

Energeticianul- Chindia Târgoviște 0-2 (0-1)

Chindia Târgoviște acumulează 88 de puncte, după 38 de etape, și se califică în liga I de pe prima poziție din serie. De pe locul secund, în prima ligă mai merg direct și cei de la Academica Clinceni.

La baraj, de pe locul III, va merge U Cluj,câștigătoare în ultima etapă, în fața celor de la Pandurii Tg, Jiu.

Articolul precedentCodul Portocaliu înlocuit de Codul Galben, în nordul județului Dâmbovița
Articolul următorCod Portocaliu de inundații pe râurile din bazinele hidrografice din Dâmbovița