Chindia Târgoviște a câștigat clar (scor 4-1) meciul disputat în deplasare, pe terenul celor de la CS Mioveni. Formația antrenată de Viorel Moldovan ajunge la un singur punct în spatele liderului din liga secundă Sportul Snagov.

Partida dintre Chindia Târgoviște și CS Mioveni a fost primul meci al etapei cu numărul 25, din liga secundă de fotbal. Oaspeții, ce veneau după un semieșec pe teren propriu, înregistrat în fața celor de la Petrolul Ploiești (scor 0-0), aveau neapărată nevoie de victorie, pentru a rămâne în lupta pentru promovarea în primul eșalon.

Echipele

CS Mioveni: Val. Sima – Beţa, Celea, Burnea (cpt.), Ed. Stoica (Măzărache 46′) – Rădescu, Rob. Boboc, R. Lazăr, Hergheligiu – Işfan (Kilyen 46′), Val. Balint (Ayza 75′)
Rezerve: Fl. Coitoru – Rob. Gherghe, Traşcu, Alin Călin
Antrenor neutilizate: Daniel Opriţa
Eliminat: Ionuţ Rădescu 45′ (cumul de cartonaşe galbene)

Chindia: Aioani – Martac, Leca, Bg. Şandru, D. Panait (Andr. Şerban 83′) – D. Novac, Dudea – Raţă (D. Dumitraşcu 78′), Liv. Mihai, Cherchez (cpt.)(Neicuţescu 74′) – D. Florea
Rezerve neutilizate: Ius. Popescu – Val. Alexandru, Acasandrei, A. Mihaiu
Antrenor: Viorel Moldovan

Partida de la Mioveni a fost una în care oaspeții au atacat încă din start. Târgoviștenii au reușit să deschidă scorul relativ repede prin Martac, în minutul 25, stabilind și scorul pauzei. Din prima repriză este de notat eliminarea lui Ionuț Rădescu (min 45+1) ce a primit cel de-al doilea galben după ce a simulat un faul în careul oaspeților.

După pauză, cu un om în plus Chindia reușește să majoreze diferența, prin C. Cherchez (min. 60, penalty).Imediat gazdele ripostează și reduc din diferență, prin Simon Măzărache (min. 63). Introdus după pauză Mihai Neicuțescu aduce liniștea, pentru târgovișteni, prin golul marcat în minutul 81.

Scorul final este stabilit de Daniel Florea ce fructifică o pasă de la același Neicuțescu, în minutul 90+3.

CS Mioveni- Chindia Târgoviște 1-4 (0-1)

Cu această victorie Chindia acumulează 54 de puncte cu unul mai puțin decât liderul Sportul Snagov. Meciul dintre Chindia și Mioveni a fost primul al etapei cu numărul 25.

În etapa următoare Chindia evoluează pe teren propriu, în data de 24 Martie, în fața celor de la Daco-Getica București.

Articolul precedentDragnea se teme de hoții din politică
Articolul următorCSM Târgoviște termină cu o victorie sezonul regulat la volei feminin, din prima ligă