Chindia s-a impus cu 2-0 în confruntarea cu Ripensia Timișoara pe o ploaie torențială ce a făcut ca terenul de joc să semene la final cu orice, mai puțin cu un teren de fotbal. Trupa lui Viorel Moldovan se apropie cu pași mari de promovarea în prima ligă.

Partida disputată în Banat, pe stadionul „Ciurda Roșie”, a fost una de luptă, în primul rând cu gazonul, o suprafață aproape distrusă  de ploaia căzută în ultimele zile. Mai bine se pare că s-au adaptat oaspeții dâmbovițeni, ce s-au impus aproape fără probleme, prin golurile marcate de Liviu Mihai (min. 12) și Mihai Leca (min. 71).Iată formațiile:

Ripensia Timișoara:

H. Moldovan – Străuţ (Ad. Popa 80′), Tînc, Apro, C. Toma (cpt.) – Chera (Dumiter 46′), Stoi, Zaluschi, Monea – Oct. Drăghici, Mansour (C-tin. Stoica 67′)
Rezerve neutilizate: Păduraru – Hecsko, Burdeţ, Al. Popovici
Antrenor: Alexandru Pelici

Chindia Târgoviște:

Aioani – C. Dinu (Martac 78′), Leca, Bg. Şandru, D. Dumitraşcu – D. Novac, Dudea (Andr. Şerban 46′) – Neicuţescu, Liv. Mihai (cpt.), Raţă (Cr. Neguţ 57′) – Val. Alexandru
Rezerve neutilizate: Ius. Popescu – Cherchez, D. Panait, A. Mihaiu
Antrenor: Viorel Moldovan

Ripensia Timițoara- Chindia Târgoviște 0-2 (0-1)

Cu această victorie, după toate meciurile etapei cu numărul 29, Chindia urcă pe locul doi în clasament (direct promovabil în liga I).

Clasament Liga II (după etapa 29)

sursa- wwww.Liga2.prosport.ro

În etapa următoare, cu numărul 30, Chindia Târgoviște evoluează pe teren propriu (stadionul „Eugen Popescu”), contra codașei ACS Poli Timișoara (locul 18 din 20), duminică, 14 aprilie 2019, cu începere de la ora 12.00.

Sursa foto articolwww.liga2.prosport.ro

Articolul precedentErau racordați ilegal la rețeaua de energie electrică. 11 persoane depistate de jandarmi, în Dâmbovița
Articolul următorVolei feminin: Fără speranțe, pentru oaspete. CSM București – CSM Târgoviște 3-0