Proaspăt promovată în liga I, dar evoluând la Ploiești, în meciurile considerate pe teren propriu, Chindia Târgoviște a reușit să se claseze pe podium, după primele opt etape din campionat. Este vorba însă de clasamentul suporterilor, veniți la meciuri, un top unde dâmbovițenii se află pe locul trei.

Foto– 1,3,4-suporteri Chindia pe „Ilie Oană”și foto 2 meci Universitatea Craiova-Chindia

Sursa foto– AFC Chindia Oficial (via Marius Tudor)

După primele opt etape disputate în ediția 2019-2020 a primei ligi de fotbal, lider în clasamentul suporterilor prezenți la meci este Universitatea Craiova. Pe locul secund se află cei de la Poli Iași, iar podiumul este completat de Chindia Târgoviște. Echipa dâmbovițeană este singura echipă (din cele trei ce se află pe podium) ce dispută meciurile considerate acasă, pe o altă arenă decât cea proprie, respectiv pe stadionul „Ilie Oană”, din Ploiești.

Iată clasamentul în ceea ce privește numărul suporterilor.

Și în ceea ce privește audiența la partide, unul dintre meciurile Chindiei se află pe podium, mai precis cel disputat la Craiova, împotriva Universității. Iată podiumul și în acest clasament:

1. Universitatea Craiova – Astra Giurgiu (12.457 de spectatori)
2. Universitatea Craiova – Academica Clinceni (11.000 de spectatori)
3. Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște (9.693 de spectatori)

Chindia joacă astăzi (7 septembrie 2019) un meci amical, împortiva echipei lui Gică Hagi, Viitorul Constanța. Campionatul (liga I) este întrerurpt, în aceste zile, pentru meciurile naționalelor (seniori, U 21).