Chnidia Târgoviște a suferit încă o înfrângere în liga I de fotbal. Este cel de-al treilea eșec al echipei antrenate de Viorel Moldovan, iar perioada de degringoladă pare că se prelungește. Pe terenul din „Ștefan cel Mare”, târgoviștenii au părut neputincioși într-o partidă controlată autoritar pe alocuri de Dinamo.

Cei doi antrenori au trimis în teren următoarele echipe:

Dinamo: Piscitelli – L. Corbu, Puljic, M. Popescu, R. Grigore – De Moura, D. Nistor, I. Filip, Sorescu – R. Moldoveanu, S. Perovic 
Rezerve: Straton – Bejan, Mrzlkak, Răuță, A. Mihaiu, Montini, D. Popa 
Antrenor: Dusan Uhrin Jr. 

Chindia: Aioani – C. Dinu, Benga, Pițian, Neciu – V. Rață, D. Novac, L. Mihai, Yameogo – O. Bic, Dumiter 
Rezerve: A. Popescu – A. Burlacu, C. Dumitrașcu, A. Dudea, D. Florea, Cherchez, Leca 
Antrenor: Viorel Moldovan

Prima repriză

Imagine

Gol Chindia

Meciul a început în nota de dominare a gazdelor, în vreme ce oaspeții au părut incapabili să pună probleme, cu o echipă în care Viorel Moldovan a operat șase schimbări față de meciul precedent. În aceste condiții, nu a mirat decât deschiderea relativ târzie a scorului (min.32, Pițian autogol). Când meciul se îndrepta spre pauză, cu un scor acceptat aparent de ambele formații, o centrare fără orizont a lui Vadim Rață, a ajuns cu noroc la Benga, ce marcat nestingherit cu capul, din 7-8 metri, stabilind scorul pauzei (1-1),într-o primă repriză în care Chindia a avut un singur șut pe poartă.

Repriza a doua

Dinamo nu a lăsat nicio șansă echipei lui Viorel Moldovan, în cea de-a doua repriză, mai ales că oaspeții au părut că sunt mulțumiți cu rezultatul de egalitate. Ricardo Grigore (min.69), Slavko Perovic (min. 82, penalty, după un fault la Dan Nistor) și Mattia Montini (min 90+2) au stabilit scorul partidei. Chindia a avut, din nou un singur șut pe spațiul porții și în cea de-a doua repriză.

Imagine

Bucurie gol Dinamo

Chindia este la al șaptelea meci consecutiv fără victorie, în liga I de fotbal (cinci înfrângeri și două egaluri). Trupa lui Viorel Moldovan a încasat cel puțin patru goluri, în ultimele trei meciuri și se îndreaptă vertiginos către pozițiile retrogradabile, rămânând deocamdată pe locul de baraj (17 puncte, locul 12), dar la doar un punct de locul 13( Hermannstad). Mai mult echipa lui Viorel Moldovan a stabilit și un record negativ în liga I, 13 goluri încasate în trei meciuri consecutive.