Chindia Târgoviște și Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 22, din actuala edițe de campionat, din liga I de fotbal. Pe trenul echipei din Covasna, elevii lui Viorel Moldovan nu au reușit să obțină nici măcar un punct și coboară în clasament.

Iată echipele de start:

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Ştefan – Fulop, Vasvari, Deaconu – Carnat, Safranko, Ştefănescu. Rezerve: Fejer, Barisic, Dylan Flores, Velev, Karanovic, Csiszer

Chindia: Aioani – Benga, Leca, Dudea, Novac – Bic, Neguţ, Negreao, Raţă – Ivancic, Yameogo, Rezerve Moldovan, Dinu, Dumitraşcu, Ioniţă, Şerban, Burlacu

Prima repriză

Imagine

Min. 22 Gol Ivancic

Primii care au pus probleme cu adevărat au fost cei de la Chindia ce prin Ivancic (min.22) dintr-o poziție de offside au reușit să deschidă scorul. Atacantul croat al celor de la Chindia a reușit să marcheze cu o reluare pe spate din 7-8 m, după ce în prealabil mingea lovise transversala, la un șut al lui Yameogo.

Novac îl faultează în careu pe Carnat(min 26) şi se dă penalty pentru covăsneni. Vaşvari bate penaltyul impecabil şi egalitatea este restabilită, 1-1, rezultat cu care se va încheia prima repriză.

Imagine

Faza penalty (min.26)

Repriza a doua

Ambele echipe au început repriza secundă dornice să câștige această partidă, iar ocaziile s-au succedat la ambele porți, de la oaspeți remarcându-se tânărul portar aioani (20 de ani) ce a reușit mai multe intrevenții ce au păstrat scorul egal. În min 77 însă la o pasă superbă a lui Fulop pentru Florin Ştefan, acesta  preia pe piept şi trimite peste Aioani în poartă, 2-1 .În minutul 80 Yameogo este eliminat după ce vede al doilea cartonaş galben pentru un fault la Bouhenna. Tabela este închisă în minutul 86, la un corner al covăsnenilor, când mingea este trimisă cu capul de Dylan Flores cu boltă iar avantajul echipei lui Grozavu se măreşte, 3-1.

După acest rezultat Sepsi va termina anul pe locul 8 în clasament, în vreme ce Chindia Târgoviște coboară pe locul de baraj.

Articolul precedentAccident teribil pe A1, la Corbii Mari (județul Dâmbovița). Trei persoane au fost rănite
Articolul următorCod galben de vânt în Dâmbovița. Vremea se schimbă radical, în toată țara.