Meci cu suspans la Târgoviște, între echipa locală Chindia și oaspețiii de la Daco Getica, în liga a II-a de fotbal. Băieții lui Viorel Moldovan au revenit de la 0-2 și au câștigat cu 4-2, rămânând în lupta pentru promovare.

Partida ce a avut loc pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște a adus din nou în tribune câteva mii de suporteri ai gazdelor, ce anticipau o victorie facilă în fața unui adversar din a doua jumătatea clasamentului, Daco-Getica București.

Nu a fost deloc așa. Formațiile au fost următoarele:

Chindia: Aioani – Martac, Bg. Şandru, Leca, D. Panait – Liv. Mihai, D. Novac, Raţă (D. Dumitraşcu 60′) – Neicuţescu (Andr. Şerban 46′), D. Florea, Cherchez (cpt.)(Val. Alexandru 46′)
Rezerve neutilizate: Ius. Popescu – Ad. Ioniţă, C. Dinu, A. Mihaiu
Antrenor: Viorel Moldovan

Daco Getica: Isvoranu – Mih. Stancu, Cotigă, Motroc, Călinţaru – Măd. Martin (Eug. Nica 55′), M. Tudorică (Bustea 68′), Rob. D. Cârjan (I. Prodan 53′), Rob. Grecu – Raph. Stănescu (cpt.), Nsiah
Rezerve neutilizate: Irimiea – S. Alexe, Rz. Prodan, Vl. Georgescu
Antrenor: Marius Baciu

Oaspeții au deschis scorul în minutul 13, prin Raphael Stănescu, rezultat ce arămas nemodificat până la pauză. Imediat după reluare, Philippe Nsiah a făcut 2-0 (min 46) și părea că oaspeții vor pleca cu toate cele trei puncte de la Târgoviște. Nu a fost așa pentru că pe rând Liviu Mihai (min.53),Daniel Florea (min.59),Andrei Șerban (min.67) și Valentin Alexandru (min.87) au adus victoria gazdelor

Chindia Târgoviște- Daco Getica București 4-2 (0-1)

Chindia(57 puncte) s-a apropiat la doar două puncte de liderul ligii a doua, Sportul Snagov, după ce aceștia din urmă. nu au reușit decât un egal în această rundă.

Articolul precedentA dispărut de trei săptămâni. Ați văzut-o?
Articolul următorVideo| Atmosferă incredibilă în vestiarul Chindiei după victoria cu Daco Getica