Chindia și Poli Iași s-au întâlnit în primul meci al etapei a 7-a, a primei ligi de fotbal, pe terenul echipei din capitala Moldovei. După ce ieșenii au condus cu 2-0, oamenii lui Viorel Moldovan au reușit să egaleze și să obțină un punct, la capătul celor 90 de minute de joc.

Sursa fotoAFC Chindia Oficial, facebook

Iată echipele trimise în teren de cei doi antrenori.

Poli Iaşi: Rusu – Gallego, Frăsinescu, Diallo, A. Radu – Breeveld, Loshaj – Platini, F. Cristea, Horşia – A. Cristea
Rezerve: A. Cobrea, C. Bîrnoi, Haţiegan, Passaglia, Carlone, A. Bălan, Mihalache
Antrenor: Mihai Teja

Chindia Târgovişte: Aioani – Martac, Benga, Leca, Dumitraşcu – Neguţ, Bic, L. Mihai, Neciu – Yameogo, Voduţ
Rezerve: D. Moldovan – A. Ioniţă, Dudea, A. Şerban, Raţă, Burlacu, Cherchez
Antrenor: Viorel Moldovan

Prima repriză

Foto- Bucurie gol 2, pentru Poli Iași (sursafacebook Politehnica Iași)

Oaspeții de la Chindia au început mai bine partida dar nu a fost decât un foc de paie, pentru că gazdele au pus rapid stăpânire pe joc. În aceste condiții au apărut și golurile. mai întâi Florian Loshaj (min.13) a primit de la Platini, fotbalistul din Kosovo a pătruns în careu şi l-a învins pe Aioani cu un şut plasat. Chindia a acuzat șocul și a primit rapis și al doilea gol.Ovidiu Horşia (min.23) a fost găsit bine în careu, iar fotbalistul de 18 ani a înscris cu un şut în cros. Într-o perioadă dominată de Poli iași Chindia a reușit să reducă din handicap, prin Neguț (min 28), care cu această reușită a stabilit și scorul pauzei Poli Iași-Chindia Târgoviște 2-1.

Sursa foto- Politehnica Iași, facebook

Repriza a doua

Chindia a reușit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj, chiar în min.50, prin Mihai Voduț, ce a reluat cu capul o centrare perfectă din 10 m. Până la fnalul partidei niciuna dintre echipe nu a mai reușit să marcheze, astfel că scorul final a fost:

Poli Iași-Chindia Târgoviște 2-2 (2-1)

Chindia acumulează 5 puncte după 7 etape, în clasamentul ligii I. Politehnica Iași este lider al campionatului cu un total de 15 puncte. În etapa a 8-a Chindia va evolua tot în deplasare, pe terenul celor de la Hermannstad.

Articolul precedentDisconfort termic accentuat, timp de trei zile, (și) în Dâmbovița
Articolul următorBătrân de 80 de ani, găsit spânzurat în propria casă