Chindia Târgoviște a reușit să câștige încă o dată în fața Astrei Giurgiu.Într-o partidă contând pentru etapa a 24 a ligii întâi de fotbal, târgoviștenii au câștigat la Giurgiu, cu 2-1, o partidă în care s-au impus în ultimele minute ale meciului.

Iată echipele ce s-au întâlnit în partida de la Giurgiu

Astra: Lazar – Enache, Dandea, Tamaș, Trusescu – Răduț, Simion, Crepulja, Gheorghe – Begue, Alibec
Rezerve: Kitanov, Bruno, Graur, Fatai, Biceanu, Gheorghe, Dima
Antrenor: Bogdan Andone

Chindia: Moldovan – Martac, Benga, Diallo, Ioniță – Piftor, Rață, Bic, Yameogo – Ivancic, Berisha
Rezerve: Popescu, Dinu, Dumitrașcu, Negrea, Neguț, Burlacu, Dangubic
Antrenor: Viorel Moldovan

Prima repriză

Astra a început mai bine și a dominat prima jumătate a meciului,însă fără a își crea ocazii clare de gol.Nici elevii lui Viorel Moldovan nu au părut că mizeaza pe cartea atacului și s-au mulțumit sa se apere. Într-o repriză în care singura ocazie importanta a fost cea a lui Berisha, ce a tras pe lânga poarta din 16 m, scorul la pauză a fost de 0-0.

Repriza a doua

Și a doua jumătate a mecului a început tot în nota de dominare a gazdelor, ce însă au mizat aproape exclusiv pe Alibec, închis bine la finalizare de târgovișteni. După minutul 70 situația  din teren a început să se schimbe iar la rampă a ieșit Yameogo, ce a trimis surprinzator în transversală, de la 20 de m, în minutul 74. Primul gol al meciului a venit în minutul 80, când Neguț, din interiorul careului gazdelor, trimite plasat în drepta portarului (1-0). În doar câteva minute s-a făcut 2-0, după ce Yameogo a reușit (min 83) s-a înscrie primul gol pentru echipa lui Viorel Moldovan. Gazdele au picat practic după ce-a de-a doua reusită a oaspeților. Chiar și în aceste condiții, au fost emoții pentru oaspeți ce au primit un gol de la Mihai Răduț,în minutul 90.

Până la urma,în ciuda unui șut al lui Alibec (min.93), din lovitură liberă, Chindia a obținut toate cele trei puncte și ajunge la un total de 25 de puncte , total ce o va avansa în clasamentul ligii I.