Derby-ul etapei cu numărul 31 din liga a doua de fotbal s-a terminat nedecis. La Arad, Uta și Chindia Târgoviște au terminat la egalitate (2-2) rezultat care defavorizează Chindia, echipă ce luptă pentru promovare.

Sursa Foto articol www.uta-arad.ro

Gazdele de la UTA Arad nu mai au nicio emoție, pe acest final de campionat, în liga a doua, fiind departe atât de zona promovării cât și de cea a retrogradării. Cu toate acestea nu s-au dat la o parte în fața celor de la Chindia, echipă ce are nevoie avidă de puncte pentru a păstra locul direct promovabil, ce îl ocupă în prezent (2). Iată echipele ce s-au confruntat la Arad.

UTA: Bodea – Cr. Costin, El Hasni (R. Iuga 49′), Şeroni, Copaci – Ciucur, I. Neagu, Melinte, Kanda (Dam. Isac 90+3′) – Dav. Popa (Hrezdac 62′), Cip. Rus (cpt.)
Rezerve neutilizate: Orlic – Rz. Ivan, I. Gavrilă, Cr. Matei
Antrenor secund: Cristian Păcurar

Chindia: Aioani – Martac, Bg. Şandru, Leca, D. Panait – Cr. Neguţ (Raţă 57′), D. Novac, Liv. Mihai, Andr. Şerban (Neicuţescu 57′) – D. Florea, Val. Alexandru (Cherchez 75′)
Rezerve neutilizate: Ius. Popescu – C. Dinu, D. Dumitraşcu, A. Mihaiu
Antrenor: Viorel Moldovan

Dupăo  confruntare în care, contrar așteptărilor, gazdele arădene au fost la conducerea partidei finalul a găsit cele două combatante la egalitate. Iată evoluția scorului (preluare www.liga2.ro)

Min 42  1-0 Oualid El Hasni, reprimit în lot, îi ia faţa lui Şandru, pune exteriorul la 5 metri central şi deviază pe lângă Aioani. 

Min 64  1-1 Liviu Mihai lobează o minge de la 25 de metri peste apărare, Florea plonjează, nu atinge mingea în 5 metri, însă îl păcăleşte pe Bodea, care are un reflex târziu, deviază balonul în bara din stânga sa şi apoi intră în plasă

Min 66  2-1 Rus ajunge în dreapta careului, centrează, Raţă deviază pe spate cu capul, iar Paul Copaci pune latul de la 9 metri lateral stânga şi înscrie puternic pe lângă Aioani

Min 80  2-2 Şandru bate o lovitură liberă de la 30 de metri central, Şeroni respinge cu capul în sus, Bodea urmăreşte în dreapta şi dă impresia că prinde mingea fără probleme, însă o scapă direct la Mihai Leca, care pune latul din 10 metri, din unghi închis, şi înscrie în poarta goală

Chindia acumulează 67 de puncte și rămâne pe locul 2 în clasament și după etapa cu numărul 31 (locul I- Academica Climceni 73 de puncte). AFC Universitatea Cluj poate ajunge, în eventualitatea în care câștigă în aceiași etapă, la doar un punct în spatele Chindiei, respectiv să acumuleze 66 de puncte.

În etapa următoare Chindia Târgoviște întâlnește joi 25 aprilie, în derby-ul campionatului, ocupanta primei poziții Academica Clinceni. Întâlnirea dintre echipele ce ocupă primele două locuri ale clasamentului are loc pe stadionul „Eugen Popescu”, din Târgoviște, începând cu ora 17.00.

Sursa Foto articol www.uta-arad.ro

Articolul precedentDoliu în sportul dâmbovițean. Un mare om de baschet a trecut la cele veșnice
Articolul următorVolei feminin: CSM Târgoviște din nou emoții pentru locul 3, în Divizia A1