FCSB și Chindia s-au întâlnit în ultima etapă  a campionatului regulat pe Arena Națională. La capătul unei partide anoste, în care oaspeții au contat doar în ultimele 10 minute ale partidei, echipa lui Viorel Moldovan a reușit un rezultat de egalitate, aproape nesperat, după un gol în minutul 90.

Iată cele două formule de start, trimise în teren de cei doi antrenori:

FCSB: Vlad – Crețu, Miron, Planic, Soiledis – Olaru, Nedelcu, Tănase – Ad. Popa, Ad. Petre, Coman
Rezerve: Bălgrădean, L. Filip, Gnohere, Moruțan, Momcilovic, Popescu, Oaidă
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

Chindia: D. Moldovan – Martac, Benga, Pițian, Corbu – Barbu, Rață, Bic, Piftor – Ivancic, Berisha
Rezerve: Popescu, Dinu, Ioniță, Novac, Neguț, Dangubic, Cherchez
Antrenor: Viorel Moldovan

Sursa foto-gsp.ro

Prima repriză

FCSB a început în forță meciul și putea deschide scorul încă din minutul 3, prin Adrian Petre, ce însă a ratat din șase metri. Nu au mai făct-o însă în minutul 14, când Miron, la primul meci în tricoul celor de la FCSB, a trimis cu capul în poarta părăsită de Dinu Moldovan , ce a ieșit pe o centrare din corner a gazdelor (1-0). În continuare Chindia a părut incapabilă să reacționeze iar ocaziile au lipsit cu desăvârșire, excepție făcând un șut al Pitfor, departe de poartă. Nici gazdele nu au mai forțat astfel că la finalul reprizei tabela de marcaj a consemnat scorul înscris încă din minutul 14.

Foto-gol Miron (min.14)

Repriza a doua.

Și a doua jumătate a meciului a început tot în nota de dominare a gazdelor,în vreme ce Chindia a părut incapabilă să se apropie periculos de poarta lui Vlad. Nici introducerea lui Cherchez nu a adus nimic nou în ofensiva oaspeților, în vreme ce gazdele au mai ratat câteva ocazii prin Ovidiu Popescu. Chindia a forțat doar în ultimle 1o minute ale partidei, pe o scăderea evidentă a celor de la FCSB. Când părea că nimic nu se mai poate schimba, Dangubic, a reluat în porta gazdelor , o centrare de la Martac (1-1),într-un moment în care oaspeții de la Chindia au cerut de două ori penalty, în aceiași fază.

În urma acestui rezultat,Chindia va aborda play-out-ul cu 13 puncte (după înjumătățire) și va avea de dus o luptă dificilă pentru evitarea retrogradării