Chindia Târgoviște și Academica Clinceni s-au întâlnit la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”, în etapa a 18-a a Ligii I de fotbal. Oaspeții ilfoveni au dominat în cea mai mare parte a timpului de joc și au reușit să câștige de o manieră categorică.

Cei doi antrenori au trimis în teren următoarele echipe:

Chindia Târgoviște: Moldovan – Martac, Benga, Leca, Negrea – Rață, Novac, Bic, Dumiter – Florea, Cherchez 
Rezerve: Aioani, Pițian, Dudea, Neciu, Mihai, Burlacu, Neguț
Antrenor: Viorel Moldovan

Academica Clinceni: Vâlceanu – Matei, Chatziterzoglu, Patriche, Pârvulescu – Cebotaru, Merloi, Șut, Deretti, Buziuc – Vojtus 
Rezerve: R. Ion, C. Dumitru, Achim, Nsiah, Răuță, Dobrescu, Ureche
Antrenor: Ilie Poenaru

Repriza I

Meciul a început în nota de dominare a gazdelor dâmbovițene și Cristian Cherchez a reușit (min.3) să deschidă scorul în urma unei pase venită de la Florea. A fost, din păcate pentru gazde, doar un foc de paie, asta pentru că Academica a pus stăpânire pe joc și destul de repede a reușit să treacă în față pe tabelă. Buziuc (min.18) și Merloi (min.29) i-au dus pe cei de la Academica în avantaj. Merloi a lovit din nou ducând scorul la 3-1 pentru oaspeți. Pe finalul reprizei, pe o greșeală de apărarea, Chindia reușește să reducă din diferență prin Rață (min.41) ce a stabilit și scorul pauzei.

Repriza a doua

Imagine

Foto-Merloi după golul trei în poarta Chindiei

Viorel Moldovan a încercat să dinamizeze jocul echipei introducându-l pe Neguț în linia mediană, din minutul 46, dar gazdele, deși au început furtunos, nu au reușit să marcheze. Cei care au marcat au fost tot oaspeții, prin Merloi (min.54) <foto>, ce a realizat hattrick-ul. Chindia nu a părut a avea puterea să mai revină, astfel că a venit logic și golul cinci, Vojtus (min.70). Ulterior ,gazdele de la Chindia au picat în primul rând psihic nepărând capabile a mai reacționa (de la 2-5). Rezultat final: Chindia Târgoviște-Academica Clinceni 2-5 (2-3).

Este al doilea meci consecutiv în care târgoviștenii încasează mai multe de patru goluri (după 0-4 cu CFR Cuj), iar rezultatul duce echipa lui Viorel Moldovan pe poziție de baraj pentru menținerea în liga I.

Articolul precedentFoto| Sărbătoare mai mult sau mai puțin reușită la Târgoviște, de 1 decembrie
Articolul următorBărbat reținut și încarcerat, pentru vânzare de droguri