Chindia Târgoviște a adus încă doi jucători la lot. Este vorba de un fundaș și un atacant, posturi unde echipa dâmbovițeană a pierdut, în ultima vreme două nume importante.

Foto– Mihai Neicuțescu și Viorel Moldovan (sursa foto-AFC Chindia Târgoviște)

Chindia a pierdut în utlimele săptămâni două piese imporante în angrenajul gândit de antrenorul Viorel Moldovan. Este vorba de Bogdan Șandru (fundaș), întors la Dunărea Călărași, la cererea sa, și atacantul Mihai Neicuțescu, ce a fost rechemat de Dinamo București, echipă ce îl împrumutase la Târgoviște.

Echipa lui Viorel Moldovan s-a mișcat repede și a adus la lot doi jucători tineri ce se speră că vor suplini plecările din ultima vreme.

Foto– Ioan Dumiter și Andrei Pițian (sursa foto AFC Chindia Târgoviște)

Ioan Dumiter (atacant-20 de ani) (stânga foto articol) a jucat la Sepsi Sf.Gheorghe fiind liber de contract, ce i-a expirat la 1 iulie 2019. Anterior acesta venite la Sepsi de la Ripensia Timișoara (conform transfermarkt suma de transfer fiind de 250.000 de euro).

Cel de-al doilea jucător adus la echipă este Andrei Pițian (fundaș-23 de ani) (dreapta poza articol) ce a evoluat ultima dată la FC Botoșani, jucătorul aparținând celor de la Astra Giurgiu, conform transfermarkt contractul acestuia cu Astra Giurgiu este valabil până la data de 30 iunie 2020.

Articolul precedentVIDEO Bărbat cercetat pentru scene de o cruzime rară. Cum își „pedepsește” caii
Articolul următorControale și sancțiuni, la deținătorii de câini agresivi din zona Moreni