Chindia Târgoviște l-a transferat pe Laurențiu Corbu, un fundaș de la Dinamo București, ce a ajuns la echipa lui Viorel Moldovan liber de contract. Corbu nu a mai fost inclus în lot, de Dușan Uhrin,în 2020, si a ales să se întoarcă aproape de casă, fiind născut aproape de Târgoviste, la Râncaciov.

Imagine

Sursa -facebook AFC Chindia Târgoviște

”Începând de astăzi, Laurențiu Corbu (25 ani) este jucătorul echipei noastre. Transferat de Dinamo de la Urban Titu în 2015, Corbu a evoluat și pentru St. Mirren (Scoția). Clubul nostru și-a manifestat și în trecut dorința de a-l transfera pe fotbalistul născut la Râncaciov.

Îi urăm mult succes și cât mai multe realizări în tricoul roș-albastru!”

Este anunțul facut de cei de la Chindia Târgoviste pe pagina de facebook a echipei.

Sursa fotogsp.ro

Laurențiu Corbu (1,74m, 25 de ani) a jucat pe postul de fundaș dreapta la Dinamo Bucuresti, echipă unde a bifat 16 meciuri, în actualul campionat (de 11 ori titular). Anterior, Corbu a evoluat (până în iunie 2019) la St.Miren,în Scoția, sub formă de împrumut de la Dinamo. După ce, în 2019, Dușan Uhrin l-a folosit titular, Corbu evoluând de mai multe ori câte 90 de minute, în 2020, de la reluarea campionatului, dâmbovițeanul nici macar nu a mai prins lotul alb-rosilor (în cele doua partide ale anului, cu Astra Giurgiu și Voluntari).

Conform unor informații, acesta fiind anunțat că nu mai face parte din formula de echipă gândită de Uhrin. În aceste conditii, Corbu a venit, liber de contract, la Chindia Târgoviște. Cota de piață a ex fundașului dinamovist este de 400.000 de euro, conform transfermarkt.com.

În trecut, Laurețiu Corbu a evoluat la echipa dâmbovițeană ACS Urban Titu (liga a treia) până în 2015, când a fost transferat de Dinamo contra sumei de 5000 de euro (conform transfermarkt.com).

Articolul precedentInaugurarea mall-ului de la Târgoviște este anunțată pentru 28 mai. Vezi cum arată
Articolul următorPoveste fără sfârșit. Descindere,din nou, în comunitatea din Bălteni, unde localnicii s-au rebranșat ilegal la curent