Chindia Târgoviște, echipă ce are ca obiectiv promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc, și-a completat programul de pregătire, până la reluarea campionatului. Încă trei partide amicale, va disputa echipa antrenată de Viorel Moldovan, până în data de 22 februarie, când va juca în prologul etapei a treia a returului, prima din 2019, din liga secundă.

Foto – reunire lot Chindia, ianuarie 2019

 

Chindia Târgoviște (conform www.db-sport.ro) va juca în data de 22 februarie (vineri) de la ora 14.00, pe stadionul „Eugen Popescu”, din Târgoviște, în prologul etapei a treia a returului,din liga secundă de fotbal, contra celor de la Aerostar Bacău. Meciul a fost devansat cu o zi (față de 23 februarie, când au loc majoritatea meciurilor), din rațiuni ce țin de politica de difuzare a meciurilor, stabilită de televiziunile deținătoare de drepturi.

Până la ora meciului cu Aerostar Bacău, Chindia Târgoviște va mai susține încă trei partide de verificare, conform programului anunțat de oficialii echipei.

În data de 6 februarie, în deplasare, contra colegei de seriei CS Mioveni și sâmbătă, 9 februarie, pe terenul echipei de liga secundă Metaloglobus. În afara acestor partide se încearcă perefectarea unui alt meci de verificare, în data de 16 februarie, deocamdată nefiind stabilit un adversar.

Articolul precedentNoi ordine de protecție provizorii, emise de polițiștii dâmbovițeni, pe numele a doi bărbați
Articolul următorPucioasa: Scandal cu bătaie la restaurant, cu reținere