Chindia Târgovişte va merge în prima ligă cu aceeaşi configuraţie a băncii tehnice și în prima ligă a fotbalului din România, după ce și-a asigurat promovarea matematică.
„Aşa ne-a fost înţelegerea cu Viorel Moldovan încă de vara trecută. Vom discuta în perioada imediat următoare detaliile unui nou angajament. Mergem pe mâna lui Viorel şi în primul eşalon”, a punctat preşedintele Chindiei, Marcel Ghergu, potrivit gsp.ro
Chindia nu acordă vacanţă jucătorilor importanţi chiar dacă promovarea este acontată cu o etapă înainte de finalul întrecerii.
Dâmboviţenii merg sâmbătă la Petroşani pentru meciul cu Energeticianul, în ultima etapă, cu efectivul complet, urmând ca a doua zi, duminică, să se facă premierea jucătorilor şi antrenorilor pe stadionul Eugen Popescu.
Articolul precedentDâmboviţa: Procetele partidului lui Kelemen Hunor s-au multiplicat de 6-7 ori faţă de alegerile din 2016
Articolul următorO parte din patrimoniul actriţei Stela Popescu, scos la licitaţie. Aceasta deținea și „Iarnă la Târgovişte”