Chindia Târgovişte şi-a găsit o nouă „casă” pentru disputarea meciurilor. Echipa dâmbovițeană va juca la Buzău.

Veste „bună” pentru Chindia. Echipa antrenată de Emil Săndoi a jucat, atât la Buftea, cât şi la Ploieşti, însă cele două variante au picat şi formaţia va juca la Buzău meciurile de pe teren propriu. Stadionul pe care evoluează SCM Gloria are 13.400 de locuri.  

”Am avut o vizită a celor care trebuie să se asigure că aici se pot disputa meciuri din primul eşalon. După omologarea provizorie, în urma inspecţiei, cei de la Chindia vor veni să semneze contractul de închiriere. Toate costurile vor fi suportate de ei. Chindia va veni doar la meciurile oficiale, nu şi pentru antrenamente pe stadionul din Crâng”, a confirmat Cristian Ceauşel, preşedintele SCM Gloria Buzău, pentru ProSport.ro.   

Chindia va juca primul meci la Buzău pe data de 27 februarie, împotriva Universităţii Craiova.

Formaţia din Târgovişte este pe locul 7 în clasament, cu 29 de puncte.   

„Chindia Târgovişte va disputa meciurile considerate acasă pe stadionul Municipal din Buzău. Prima partidă găzduită de noua arenă va fi cea din etapa a 25-a în CASA Liga 1, Chindia Târgovişte – Universitatea Craiova, programată sâmbătă, 27 februarie, cu începere de la ora 20.00”, se arată pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.   25 de meciuri în Liga 1 a jucat Chindia la Ploieşti, după promovarea din 2019, 5 la Giurgiuşi 3 la Buftea.  

Sursa: Realitatea de Dambovita