Chindia a reușit să transfere un tânăr de perspectivă (22 de ani) ce a fost crescut de echipa lui Hagi, FC Viitorul. Dan Panait a evoluat deja în tricoul Chindiei, în partida amicală (scor 1-1) contra celor de la Metaloglobus București (liga II).

Dan Panait (foto – sursa fcviitorul.ro ) reprezintă cea mai recentă achiziție a echipei conduse de fostul internațional Viorel Moldovan. Conform celor declarate, de conducerea clubului Chindia Târgoviște, site-ului local www.db-sport.ro, Dan Panait s-a înțeles cu cei de la Chindia.

Fotbalistul a evoluat în prima parte a sezonului în Liga I, la Concordia Chiajna. Panait este un jucător cu profil defensiv  și va împlini, pe 16 februarie, 22 de ani.

Dan Panait  provine de la FC Viitorul, echipa lui Gheorghe Hagi, și a fost supranumit noul Răzvan Raț al naționalei, pe vremea când făcea parte din naționala U17 a României, datorită asemenării din joc și poziție în teren cu a fostului fundaș al naționalei României, Răzvan Raț.

Chindia Târgoviște se pregătește pentru prima partidă oficială, cu Aerostar Bacău, din data de 22 februarie 2019, de pe stadionul „Eugen Popescu”, din Târgoviște. Chindia ocupă momentan locul cinci în clasamentul ligii secunde, dar echipa are ca obiectiv promovarea în prima ligă, în acest sezon.

Articolul precedentFOTO Bebeluș cu probleme de sănătate, transportat cu elicopterul SMURD în București
Articolul următorCod galben de viscol și căderi masive de zăpadă, pentru nordul județului Dâmbovița