Chindia Târgoviște și Viitorul Constanța s-au întâlnit, la Ploiești, în cadrul etapei a IV-a a play out-ului. Echipa lui Viorel Moldovan a reușit să câștige toate cele trei puncte într-un final nebun de meci, în care un șut norocos al lui Neguț a adus victoria.

Viitorul a venit pentru meciul cu dâmbovițenii cu o ganitură total schimbata fața de meciul din etapa anterioara, căștigat de constanțeni pe teren propriu,în vreme ce Chindia s-a aflat la primul meci oficial de la reluarea competiției în liga I de fotbal, după ce meciul cu Dinamo a fost amânat.

Iată echipele ce s-au aliniat la startul partidei:

Chindia: Aioani – Martac, Benga, Diallo, Ad. Ioniță – V. Rață, Bic – Neguț, Dangubic, Ivancic – Berisha 
Rezerve: D. Moldovan, Pițian, L. Corbu, D. Dumitrașcu, Novac, L. Mihai, Yameogo, D. Florea, An. Șerban 
Antrenor: Viorel Moldovan 

Viitorul: Tordai – Dussaut, M. Dulca, Al. Iacob, R. Boboc – G. Matei, Edjouma, Casap – Chițu, L. Munteanu, Bîrnoi 
Rezerve: Căbuz – Cr. Ganea, Artean, G. Ganea, Pitu, D. Grosu, Căpușă, Grameni, G. Danuleasa Antrenor: Gheorghe Hagi

Prima repriza a debutat cu un gol al lui Neguț (minutul 9) ce a pătruns în careul oaspeților și, din două încercări, a reusit sa marcheze. Dupa acestă reusită Chindia s-a mulțumit să faca un joc de așteptare, în vreme ce oaspeții au părut incapabili să pună în pericol real poarta lui Aioani. La pauză scorul a fost de 1-0, pentru Chindia.

Și repriza a doua a debutat tot în nota de dominare sterilă a celor de la Viitorul, care însă nu și-au creat ocazii mari. Finalul de meci a fost unul mai animat. Mai întâi Cosmin Matei (min.85), din 13-14 metri, a reușit să marcheze în poarta lui Aioni, după ce anterior Diallo respinsese greșit.

În doar 4 minute soarta punctelor s-a schimbat. Tot Neguț (min.89) din 16 metri a reusit să trimită puternic spre poarta celor de la Viitorul, balonul fiind deviat norocos în poarta constănțenilor.

Chindia se impune astfel cu 2-1 si acumuleaza 17 puncte, în clasament, scăpând momentan de locul de baraj, ce este ocupat acum de Dinamo (tot 17 puncte).