Chindia Târgoviște și Viitorul Constanța s-au întâlnit, la Ploiești, în cadrul etapei a IV-a a play out-ului. Echipa lui Viorel Moldovan a reușit să câștige toate cele trei puncte într-un final nebun de meci, în care un șut norocos al lui Neguț a adus victoria.

Viitorul a venit pentru meciul cu dâmbovițenii cu o ganitură total schimbata fața de meciul din etapa anterioara, căștigat de constanțeni pe teren propriu,în vreme ce Chindia s-a aflat la primul meci oficial de la reluarea competiției în liga I de fotbal, după ce meciul cu Dinamo a fost amânat.

Iată echipele ce s-au aliniat la startul partidei:

Chindia: Aioani – Martac, Benga, Diallo, Ad. Ioniță – V. Rață, Bic – Neguț, Dangubic, Ivancic – Berisha 
Rezerve: D. Moldovan, Pițian, L. Corbu, D. Dumitrașcu, Novac, L. Mihai, Yameogo, D. Florea, An. Șerban 
Antrenor: Viorel Moldovan 

Viitorul: Tordai – Dussaut, M. Dulca, Al. Iacob, R. Boboc – G. Matei, Edjouma, Casap – Chițu, L. Munteanu, Bîrnoi 
Rezerve: Căbuz – Cr. Ganea, Artean, G. Ganea, Pitu, D. Grosu, Căpușă, Grameni, G. Danuleasa Antrenor: Gheorghe Hagi

Prima repriza a debutat cu un gol al lui Neguț (minutul 9) ce a pătruns în careul oaspeților și, din două încercări, a reusit sa marcheze. Dupa acestă reusită Chindia s-a mulțumit să faca un joc de așteptare, în vreme ce oaspeții au părut incapabili să pună în pericol real poarta lui Aioani. La pauză scorul a fost de 1-0, pentru Chindia.

Și repriza a doua a debutat tot în nota de dominare sterilă a celor de la Viitorul, care însă nu și-au creat ocazii mari. Finalul de meci a fost unul mai animat. Mai întâi Cosmin Matei (min.85), din 13-14 metri, a reușit să marcheze în poarta lui Aioni, după ce anterior Diallo respinsese greșit.

În doar 4 minute soarta punctelor s-a schimbat. Tot Neguț (min.89) din 16 metri a reusit să trimită puternic spre poarta celor de la Viitorul, balonul fiind deviat norocos în poarta constănțenilor.

Chindia se impune astfel cu 2-1 si acumuleaza 17 puncte, în clasament, scăpând momentan de locul de baraj, ce este ocupat acum de Dinamo (tot 17 puncte).

Articolul precedentFocare noi de pestă porcină africană în Dâmbovița. Toți porcii din focar au fost eutanasiați, la Pucioasa și Crevedia
Articolul următorObiecte de colecție, obținute din furturi, în Marea Britanie și Belgia, descoperite în casa unui dâmbovițean