Chindia Târgoviște și Viitorul Constanța se întâlnesc pentru a treia oară în ultimele trei luni. Doar unul dintre meciuri a fost oficial.

„Episodul trei”, din seria confruntărilor dintre Chindia și Viitorul se va consuma sâmbătă, 7 septembrie, la Călărași.

Cum Liga 1 se va relua pe 13 septembrie, pentru a face loc acțiunilor loturilor reprezentative, cele dou[ echipe au convenit să  dispute în această perioadă un meci de verificare.

Sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 12.00,  la Călărași,  se vor întâlni cele două echipe din liga I conform unui anunț publicat de clubul târgoviștean

Cele două formații s-au întâlnit deja în acest sezon, în etapa a 2-a a campionatului, când FC Viitorul s-a impus, în deplasare,la Ploiești cu 1-0.

SursaAFC Chindia Oficial

Pentru această partidă amicală, FC Viitorul nu va putea miza pe unii jucători, o parte fiind accidentați, iar alții, precum Andrei Ciobanu, Radu Boboc și George Ganea, sunt convocați la lotul național U21 pentru prima partidă din preliminariile C.E U21 din 2021. (sursa radioconstanta.ro)

Prima întâlnire din 2019, dintre Chindia și Viitorul, a avut loc în data de 24 iunie, înainte de începerea campionatului, când tot băieții lui Gheorghe Hagi au avut câștig de cauză (scor 3-1, pentru Viitorul).

Articolul precedentSorana „atacă” Japonia, după participarea meritorie de la US Open
Articolul următorPericol de incendiu, chiar lângă pompieri, la Târgoviște