Compania Națională de Investiții a anunțat finalizarea execuției proiectului Bazin de înot didactic, de la Găești, din judetul Dâmbovița. beneficiarul este administrația locală de la Gâești iar construcția este identică cu cea realizată în urmă cu câțina ani, tot de CNI, la Titu, tot în județul Dâmbovița.

Anunțul privind finalizarea lucrărilor de la bazinul de înot de la Găești a fost făcut de CNI, chiar pe pagina de facebook a Companiei.

Imagine

„Au fost finalizate lucrările de execuție pentru bazinul didactic de înot din orașul Găești!
Săptămâna trecută reprezentanții CNI au participat la realizarea recepției la terminarea lucrărilor de la bazinul didactic din orașul Găești, județul Dâmbovița.
Construcția, care se adresează în principal uzului didactic, beneficiază de un bazin de înot cu o dimensiune de 25 m x 12,5 m și o adâncime variabilă între 1,20 m și 1,80 m. De asemenea, proiectul a fost prevăzut și cu vestiare și grupuri sanitare, precum și cu un cabinet de prim ajutor.
Valoarea acestui obiectiv de investiții este de 7,3 milioane lei.”

Sursa foto-CNI, facebook

Au anunțat cei de la CNI.

Construcția ar fi trebuit sa fie gata în iarna 2019-2020, conform planurilor inițiale. În zonă  se dezvoltă un întreg proiect de infrastructura sportivă școlară .Proiectul cuprinde o sală de sport multifuncțională, bazin de înot, terenuri de sport în aer liber (de fotbal, handbal, volei, baschet, tenis de câmp etc.), zone de agrement, spații comerciale și locuri de parcare.

Bazinul didactic de la Găești, construit de CNI este al doilea de acest fel din judetul Dâmbovița. Unul identic a fost dat în folosință la Titu (în apropiere de Găești) în urmă cu câțiva ani.

Articolul precedentA fost confirmat al doilea caz de coronavirus la angajații fabricii de frigidere de la Găești. Este tot o femeie, ca și în primul caz
Articolul următorZeci de dâmbovițeni introduși în carantină, în ultimele 24 de ore, după ce au venit din zone de risc