Administrația Națională de Meteorologie a anunțat Cod Galben de vijelie, pentru jumătate de țară, în prima zi de Paște. Județul Dâmbovița scapă de atenționarea de Cod Galben, dar șansele de ploaie chiar în noptea de Înviere și prima zi de Paște sunt foarte mari.

Conform ANM:

În după-amiaza zilei de sâmbătă (27 aprilie) și pe parcursul nopții de sâmbătă spre duminică (27/28 aprilie), temporar instabilitatea atmosferică va fi accentuată în zonele de munte, Oltenia, Transilvania, Maramureș și nordul Crișanei. Vor fi averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină.În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 25…30 l/mp și punctiform 35…40 l/mp.

În județul Dâmbvovița (conform vremea.ido.ro) valorile temperaturilor vor crește până la 24 de grade Celsius, în data de 27 aprilie. Începând cu ora 22.00, a zilei de 27 aprilie, și până în data de 28 aprilie, ora 8.00, vor fi înregistrate averse și chiar furtuni (intervalul 22.00-23.00 al zilei de 27 aprilie).

Articolul precedentBiciclist accidentat grav de o mașină, la Răcari
Articolul următorSorana Cîrstea riscă o amendă serioasă, după reacția deplasată de la Istanbul