Din Cod galben, în Cod galben de furtună și grindină. Acestea au fost prognozele meteorologilor, pentru județul Dâmbovița, în ultimele două zile. Din păcate și pentru data de 23 iulie prognoza, de Cod galben de furtună, este menținută.

Conform specialițtilor de la ANM, aproape pe tot percursul zilei de 23 iulie 2019, județul Dâmbovița va fi sub atenționare de tip Cod Galben de furtună.

„Intervalul : 23 iulie, ora 12 – 23 iulie, ora 23
Zonele afectate : conform textului și hărții
Fenomene : perioade cu instabilitate atmosferică accentuată

În intervalul menționat în Muntenia, Dobrogea, jumătatea de vest a Moldovei, Carpații Orientali și local în Carpații Meridionali vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și pe arii restrânse grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 40…50 l/mp. „

Sursa– meteoromania.ro

La Târgoviște temperatura aerului va scădea semnificativ, față de intervalul anterior, astfel că pe durata zilei de 23 iulie 2019 temperatura maximă nu va depăși valoarea 23 de grade Celsius, iar minima nocturnă va scădea până la valoarea de 16 grade Celsius.

Articolul precedentGreviștii de la Elecroaparataj Târgoviște nu renunță. 59 de zile lucrătoare de la declanșarea protestului
Articolul următorUpdate| Accident pe A1. Intervin pompierii dâmbovițeni