Coliziune auto pe raza localițății dâmbovițene Viișoara. În urma impactului a două autoturisme un tânăr de 21 de ani a fost rănit.

Sursa foto-ISU Dâmbovița

Accidentul s-a produs în noaptea de 6 mai, în interriorul localității Viișoara. Conform celor de la ISU Dâmbovița, pompierii au fost solicitați să intervină la locul incidentului dar nu a fost necesară intervenția echipajului de descarcerare, deplasat la locul accidentului. La fața locului intervine detașamentul Târgoviște, al ISU Dâmbovița, cu 1 ASAS.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, un tânar de 21 de ani, șofer al uneia dintre  ele două mașini, a fost rănit. Acesta primeste îngrijiri medicale, la locul accidentului, de la medicii de la SAJ Dâmbovița, ce au intervenit cu o ambulanță.

Articolul precedentFocar de rabie lângă Târgoviște, la Valea Voievozilor, descoperit după ce un câine, ce a mușcat doi oameni, a murit
Articolul următorPatru bărbați arestați preventiv (30 de zile), în cazul omorului unui cioban la Valea Leurzii, petrecut în data de 4-5 mai