O coliziune în care au fost implicate două autoturisme a avut loc sâmbătă, 9 mai, pe DN 72, la I.L.Caragiale. Unul dintre șoferi a fost rănit, dar a solicitat îngrijiri medicale la destul de mult timp dupa producerea accidentului.

Accidentul a avut loc în după-amiaza zilei de sâmbătă, pe DN 72, pe raza comunei dâmbovițene I.L. Caragiale. Incidentul, în care au fost implicate două autoturisme, a fost inițial protocolat ca tamponare, după cum spun reprezentanții IPJ Dâmbovița, dar ulterior, după ce unul dintre șoferi a solicitat consult medical, încadrararea a fost schimbată.

Conform polițiștilor dâmbovițeni, accidentul s-a produs ca urmare a neasigurării la schimbarea direcției de mers.

La fața locului au fost solicitați să intervină și cei de la ISU Dâmbovița, ce au deplasat la locul accidentului 1 ASAS de la detașamentul Moreni. Deasemnea la locul accidentului a intervenit și o ambulanță SAJ si una SMURD.

Barbatul ce a solicitat intervenția medicilor este rănit aparent usor, conform primelor informatii.

Articolul precedentMarea Relaxare. Recomandări pentru transportul în comun, trenuri și metrou. Când devine OBLIGATORIE masca
Articolul următorScandal monstruos la Nucet. Doi bărbați răniți, în urma unei altercații stradale. Primăria din localitate intervine