Un accident ce se putea încheia cu o tragedie a avut loc în această dimineață (21 noiembrie 2019) pe DN 71, segmentul de drum Târgoviște-Sinaia. Un autoturism și un autobuz, în care se aflau călători, au intrat în coliziune, după ce șoferul de 20 de ani, al autoturismului, a pierdut controlul direcției de mers. Tânărul șofer a fost transportat de urgență la spital.

Imagine

Imagine

Sursa foto–  facebook MDI TV, targovistenews.ro

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de 21 noiembrie, pe fondul unui carosabil ud, la Aninoasa, pe DN 71. Conform informațiilor, furnizate de IPJ Dâmbovița, șoferul autoturismului a scăpat mașina de sub control, după ce nu a adaptat viteza la condițiile de trafic.

Mașina a intrat pe contrasens și a lovit un autobuz, în care se aflau mai mulți călători. În urma impactului mașinile au fost proiectate în afara părții carosabile. Doar șoferul autoturismului a fost rănit, acesta fiind preluat de urgență de o ambulanță și transportat la spital.

Niciunul dintre pasagerii din autobuz și nici șoferul acestuia, un bărbat de 60 de ani, nu au suferit răni grave,în urma incidentului. La fața locului se desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Articolul precedentȘeful Poliției Teleorman a fost detașat la Dâmbovița
Articolul următorO călugăriţă din Timiș, găsită în prag de hipotermie în Munţii Bucegi