Coliziune violentă, joi de dimineață, între două autotrenuri, pe DN 72, pe raza localității Dărmănești, din județul Dâmbovița.

În urma impactului, un tânăr de 34 de a rămas încarcerat. Acesta a fost conștient și cooperant. Pompierii au acționat rapid pentru descarcerarea bărbatului, iar apoi victima a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

Pentru o scurtă perioadă de timp traficul a fost blocat pe ambele sensuri. După ce polițiștii au ajuns la fața locului, circulația s-a realizat alternativ. Oamenii legii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier.

Zona accidentului a fost asigurată de pompierii Detașamentului Moreni, care au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, dar și pompierii Detașamentului Târgoviște, care au deplasat o autospecială de descarcerare.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentSe prelungește STAREA DE ALERTĂ în România
Articolul următorDoi alpiniști români au atins o performanță greu de egalat: două vârfuri de 8.000 de metri, escaladate în același sezon