Impact violent  o șosea din Dâmbovița, în prima zi de Rusalii! O femeie și un bărbat, șoferi ai două mașini au intrat în coliziune pe DN 61, pe raza comunei Corbii Mari.

În urma accidentului, trei persoane au fost evaluate medical de către echipele dedicate ajunse la fața locului, potrivit ISU Dâmbovița.

Din primele informații, vinovată pentru producerea accidentului ar fi o tânără șoferiță, de 25 de ani. Aceasta, în timp ce ar fi condus un autoturism ar fi intrat în coliziune cu o mașină condusă de un bărbat, de 45 de ani, din București, potrivit IPJ Dâmbovița.

Zona accidentului a fost asigurată de pompierii Gărzii Potlogi si de la Detașamentul Titu, care au intervenit cu o autospecială de intervenție și două echipaje SMURD. La fața locului s-a deplasat și un echipaj SAJ.

Concomitent au fost asigurate și măsurile de prevenire a incendiilor la locul evenimentului rutier.

Accidentul a fost protocolat de polițiști că tamponare.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentDâmbovița. Bărbat reținut de polițiști după ce a bătut, amenințat și alungat în curte, pe timp de noapte, propriu său copil!
Articolul următorParteneriat istoric Gabriel Oprea-George Păunescu. Stenograme BOMBĂ – Cine e artizanul „sufrageriei” și de ce nu cere nimeni teza de doctorat a lui Coldea – Dezvăluiri incendiare