Dimineața zilei de 04.10.2018 a fost una cu ghinion pentru participanții la traficul auto, defășurat pe drumurile din județul Dâmbovița. Conform informațiilor furnizate de IPJ Dâmbovița, în intervalul orar 07.00-09.00 nu mai puțin de trei accidente au avut loc în Dâmbovița.

La Tărtășești a avut loc o coliziune între două autovehicule, chiar înainte de ora 07.00., două persoane, din cele două autovehicule, fiind rănite ușor. Cauza probabil a accidentului fiind nepăstrarea distanței regulamentare în mers.

La Crevedia, înainte de ora 8.30, a avut loc o coliziune între două autovehicule, o persoană fiind rănită ușor, la prima vedere. Cauza probabilă a accidentului fiind neacordarea de prioritate.

La Petrești (foto,sursa ISU Dâmbovița) a avut loc o coliziune între trei vehicule (două autoturisme și o autoutilitară), două persoane fiind rănite, dintre care una posibil grav. Încă se efectuează cercetări la fața locului, pentru stabilirea cauzelor accidentului, cel mai probabil fiind vorba de neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

Articolul precedentDâmbovița: 90 de președinți ale secțiilor de votare au fost schimbați
Articolul următorUrmărit internațional pentru tentativă de omor, prins în Târgoviște