COMETEX, divizia de real-estate a grupului Altex, anunță finalizarea primului proiect de retail modern din municipiul Turnu Măgurele, Turnu Măgurele Retail Park. Construit alături de două ancore de food importante, Kaufland și Lidl, retail park-ul dezvoltat de COMETEX formează principalul pol comercial din orașul Turnu Măgurele.

”Turnu Magurele Retail Park oferă cetățenilor din acest oraș și zonele limitrofe, motivul de a veni și reveni cu placere în orice moment al zilei, la un shopping de calitate, relaxant, cu produse și servicii de top. Ne-am propus să aducem comunității un mixt de operatori de retail complet din punctul de vedere al produselor și serviciilor oferite.  Turnu Magurele Retail Park oferă consumatorilor accesibilitate, ușurința de a ajunge și vizita magazinul preferat, având una din mai bune locații din oraș si o suprafata generoasa”,  spune Adrian Urdă, CEO, COMETEX.

Parcul comercial Turnu Măgurele Retail Park pune bazele unei infrastructuri moderne necesară domeniului de retail, acoperind astfel o gamă largă de servicii și produse, de la fashion, farmacie, pet-shop și produse electro-IT, oferite cosumatorilor de branduri cunoscute la nivel national și international precum: Altex, Sinsay, KIK, Pepco, Deichmann, Animax și farmacia Dr. Max.

Turnu Măgurele Retail Park, din Șoseaua Alexandriei, nr. 7C, dispune de o suprafață închiriabilă de peste 6.000 mp și pune la dispoziția consumatorilor 150 de locuri de parcare.

Odată cu inaugurarea proiectului Turnu Măgurele Retail Park, portofoliul COMETEX, divizia de real-estate a grupului Altex, a depășit pragul de 80.000 mp a suprafeței închiriabile. În același timp a adăugat în portofoliul de chiriași trei noi parteneri, KIK, Dr. Max și Sinsay. 

COMETEX continua politica verde a grupului Altex si implementeaza si la Turnu Magurele Retail Park sisteme de panouri fotovoltaice și stații de încărcare electrice.

 Despre COMETEX

 Compania COMETEX, parte a grupului Altex, are ca obiect de activitate dezvoltarea, operarea și administrarea de proiecte de retail pe întreg teritoriul României, zonele comerciale urbane cu potential de creștere și sustenabilitate.

Partenerii de retail din proiectele COMETEX este alcătuit din branduri cunoscute la nivel national și international, pentru activitatea comercială, precum: Altex, Kaufland, Takko, Pepco, JYSK, Sinsay, Sportisimo, Deichmann, Noriel, KIK, Martes Sport, DM, Zoocenter/Zoomania, CCC, Animax. 

În prezent, portofoliul COMETEX cuprinde:

  • 7 parcuri de retail în Giurgiu, Slatina, Satu Mare, Turda, Deva, Huși și Câmpina.
  • 2 centre comerciale în Brașov și Suceava.
  • 13 magazine de tip ”stand alone” Altex în București Orhideea, București Titan, Arad, Bistrița, Brăila, Galați, Piatra Neamț, Ploiești, Suceava, Timișoara, Lugoj, Chiajna, Reșița.
  • 2 magazine de tip ”stand alone” Media Galaxy în Brașov și Craiova.

În următorii doi ani, planul de dezvoltare al companiei COMETEX cuprinde peste 20 de proiecte de retail, depășid astfel cifra de 200.000 mp de suprafață închiriabilă, dar și integrarea componentei de rezidențial.

 

Articolul precedentAutoritățile române sprijină partea bulgară pentru dragarea Dunării
Articolul următorAlertă meteo în Dâmbovița! Cod portocaliu de caniculă și disconfort termic