Comisarul șef Viorel Polexe a devenit noul noul inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița. Acesta l-a substituit la conducerea IPJ pe Adrian Claudiu Antofie.

Noul șef al IPJ Dâmbovița a ocupa ultima dată funcția de adjunct al șefului IPJ Giurgiu pe linie de poliție rutieră și siguranță publică.

Comisarul șef Ion Viorel Polexe este născut la 01 septembrie 1969, în comuna Văleni, judeţul Dâmbovita, este căsătorit şi are un copil. Este absolvent al Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti – Facultatea de Drept si a cursului postuniversitar din cadrul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti – Specializarea Drept – Evaziune Fiscală.

În anul 1995 este încadrat în structurile Poliţiei Române, și, timp de 11 ani, a lucrat pe funcții de execuție în specialitatea combaterea criminalității economico-financiare.
În perioada 2006 – 2011 a fost șeful Poliției Municipiului Moreni (Dâmbovița) apoi, între 2011 – 2013 a fost șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din IPJ Dâmbovița.

În perioada 2013 – 2014, a fost adjunct al șefului Poliției Municipiului Giurgiu, acesta fiind și primul său contact cu județul Giurgiu. În perioada 2014 – 2016 a fost șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Giurgiu.

Cel mai probabil, schimbarea lui Adrian Claudiu Antofie de la conducerea IPJ Dâmbovița a survenit în urma scandalului iscat după ce o fetiță de 13 ani a fost omorâtă pe o trecere de pietoni din Târgoviște.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentTârgoviște: O femeie de 70 de ani a fost găsită fără suflare în camera de hotel
Articolul următorDâmboviţa. Se modernizează DJ 714 Sanatoriul Moroeni – Bolboci – Padina – Peștera!