Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a organizat, în data de 20 ianuarie 2020, alegeri pentru desemnarea unei noi echipe de conducere. Noul președinte este omul de afaceri Valentin Calcan, fost parlamentar, în trei rânduri.

Imagine

Foto- Valentin Calcan (al treilea de la stânga la dreapta) este noul președinte al CCIA DB

Conform unei comunicări oficiale:

”Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a organizat, în data de 20 ianuarie 2020, alegeri pentru desemnarea unei noi echipe de conducere. Potrivit votului exprimat, președinte al CCIA Dâmbovița pentru următorii patru ani a fost ales domnul Valentin Calcan – antreprenor în domeniul turismului.

Consiliul de Conducere este alcătuit din următorii membri: Caravețeanu Marius, Gabriel Cioacă, Mihail Drugă , Alin Ioniță, Florin Lopătaru, Cristi Pușcaru și Doru Ștefan. Un loc de drept în Colegiu îl are Gelu Rusescu( n.red. fostul președinte al CCIA Dâmbovița).”

Sursa fotobazarmedia.ro

Noul președinte al CCIA DB, Valentin Calcan, a fost deputat (din partea PDSR, ulterior PSD, în perioada 2000-2004) și în două rânduri senator ( 2008-2012, PD-L și 2012-2016,PSD).

Obiectivul meu este acela de a transforma Camera într-un Club de Afaceri. Îmi doresc să devină locul unde membrii săi printr-o simplă strângere de mâini, să poată încheia contracte cu o siguranță mai mare decât cea oferită de asistența marilor case de avocatură.

Camera va fi reorganizată și se vor înființa secțiuni în funcție de interesele mediului de afaceri local. Vom avea patru Secțiuni: Comerț și Servicii; Industrie, Construcții și Transport; Agricultură și Industrie Alimentară; Turism”.

A declarat noul președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița – Valentin Calcan.