Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a efectuat joi, 9 mai, o vizită în teren la obiectivul de investiții ”Covor bituminos pe DJ 711 A, sector Colacu-Ghergani”.
Obiectivul are o valoare totală de 2.294.038 lei și este finanțat din bugetul Consiliului Județean Dâmbovița (CJD).

Sectorul aflat în lucru are o lungime totală de 5 km, iar până în prezent au fost realizați 3 km covor bituminos, urmând ca în perioada următoare să se finalizeze și restul de 2 km.

Un alt obiectiv finalizat de curând din bugetul CJD este cel de pe DJ 711C, din comuna Nucet (sector DN 71 – calea  ferată Nucet).
De asemena, prin bugetul CJD și al societății din subordine, SC Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița (SC LDP), se derulează lucrări de reabilitare și modernizare a unor drumuri județene din localitățile Tărtășești, Ciocănești, Cornești, Vișinești, Valea Lungă, Ludești, Cobia, Șelaru și Vișina.
Pentru anul 2019, Consiliul Județean Dâmbovița are asigurat un buget suficient pentru reabilitarea și modernizarea prin covoare bituminoase, pentru aproximativ 100 km de drumuri județene.
Articolul precedentFOTO Deținuții de la Penitenciarul Găești, implicați într-un exercițiu tactic alături de ISU: cutremur și incendiu
Articolul următorVideo| „Ajunge, gata! Ne ocupăm noi de România” . Dacian Cioloș, atac dur la Dragnea, de la Târgoviște