Cercetători, oameni de ştiinţă, ingineri şi specialişti s-au reunit la Târgoviște, pentru câteva zile, cu scopul de găsi soluții privind scăderea încălzirii globale, reducerea consumului de energie și îmbunătățirea performanței energetice a clădirilor, prin investiții inteligente necesare. Reuniunea a fos găzduită de Universitatea Valahia, în cadrul celei de-a XVIII-a ediţie a Conferinţei Naţionale  de Surse Noi şi Regenerabile de Energie (CNSNRE).

La sfârșitul săptămânii trecute  a avut loc a XVIII-a ediţie a Conferinţei Naţionale  de Surse Noi şi Regenerabile de Energie (CNSNRE) organizată de Universitatea “Valahia” din Târgovişte, în parteneriat cu Ministerul Cercetării şi Inovării, Comitetul Electrotehnic Român, Centrul pentru Promovarea Energiei Curate în România, şi Institul Naţional de Cercetare  şi Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE – CA .

Imagine

Între cei care au participat s-au numărat, prof. univ. dr. ing Gabriela Teodorescu, prorectorul Universităţii “Valahia” din Târgovişte, prof. univ. dr. ing. Nicolae Olariu – Universitatea “Valahia” din Târgovişte, prof. univ. dr. ing. Ion Vişa – Universitatea Transilvania din Braşov, Gimi Aurelian Rîmbu – doctor în cadrul Institutului Naţional de Cercetare şi Dezvoltare în Inginerie Electrică şi  prof. univ. dr. ing. Florin Teodor Tănăsescu – membru al  Academiei de Științe Tehnice din România.

Imagine

 Evenimentul ştiinţific şi tehnic a reunit cercetători, oameni de ştiinţă, ingineri şi specialişti încearcă să găsească soluții tehnice care să influențeze sectorul de dezvoltare și schimbarea condițiilor de operare într-o piață inteligentă pentru a promova noi perspective. S-a încercat dezvoltarea noilor relații de afaceri în domeniul energiei regenerabile pentru a contribui la succesul industriei dedicate provocărilor schimbărilor climatice în prezent și în viitor: scăderea încălzirii globale, reducerea consumului de energie și îmbunătățirea performanței energetice a clădirilor, prin investiții inteligente necesare.

Articolul precedentMiniștrii se schimbă, interpelările se adună, în teren situația rămâne la fel, pentru proiectul Centurii Ocolitoare a Găeștiului
Articolul următorCaz aproape unicat. Poliția Dâmbovița adresează mulțumiri publice unui bărbat ce a predat un portofel, plin cu bani, găsit pe stradă